Team Hi5

Team Hi5

Vi på Hi5 är ett aktivt gäng. Flera gånger i veckan tränar vi ihop, allt från padeltennis, beachvolleyboll, styrketräning och såklart skidåkning. Extra kul blir det då att ha ett mål att träna inför och samtidigt stärka lagkänslan.

· Vad är era mål?

Först tar vi hem företagssprinten i Umeå, sen blir det SM och OS. Eller så har vi helt enkelt roligt tillsammans ute i den friska vinterluften och njuter av hejarop och den unika känslan av att åka skidor mitt i stan!

· jobbar ni mycket med friskvård bland personalen?

Vi har tillsammans tagit fram ett koncept för friskvård på arbetstid som går ut på att vi kan träna en timme per vecka under arbetstid tillsammans med en kollega. Det stärker både våra kroppar, immunförsvaret och stämningen kollegorna emellan. Dessutom är det väldigt kul!

LEAVE A COMMENT:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *