Region Västerbotten utmanar offentliga aktörer!

Region Västerbotten utmanar offentliga aktörer!

Stadssprinten känns som ett roligt sätt att kombinera friskvård och teambuilding. Att det äger rum mitt i stan gör också att det blir enkelt för fler kollegor att komma och heja. Sedan några år har vi inom den regionala utvecklingsförvaltningen på Region Västerbotten haft en mycket aktiv friskvårdsgrupp som samordnar en mängd aktiviteter. Vi jobbar med ett brett perspektiv på friskvård där kunniga personer inom förvaltningen håller i kurser och aktiviteter i allt från skridskor och skidor till hantverk och matlagning.

Vårt mål i stadssprinten är att vara bästa offentliga aktör, och i och med det så utmanar vi såklart alla andra myndigheter och kommuner! Vi vill visa att vår som näst bästa offentliga aktör (plats 30 totalt) i Stafettvasan 2018 inte var en tillfällighet.

LEAVE A COMMENT:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *